Υποβολή στοιχείων φιλοξενίας πολιτικών προσώπων ή υποψηφίων από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προεκλογική περίοδο

0
381

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς να υποβάλλουν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των Βουλευτικών Εκλογών της 7/7/2019 σε καθημερινή βάση συμπληρωμένο τον παρακάτω πίνακα.

Υποχρέωση υποβολής των στοιχείων δεν έχουν οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, που μεταδίδουν μόνον σύντομα δελτία ειδήσεων και δεν περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους ενημερωτικές εκπομπές οποιασδήποτε μορφής. Κατ’ εξαίρεση, υποχρεούνται να υποβάλλουν τον πίνακα των ενημερωτικών προγραμμάτων τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, που σε εκπομπές τους -έστω μη ενημερωτικές- φιλοξενούν πολιτικά πρόσωπα ή υποψηφίους έστω και αν το αντικείμενό τους δεν συνδέεται αμέσως με τις Βουλευτικές Εκλογές.

Οι υπόχρεοι κατά τα ανωτέρω τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί οφείλουν καθημερινά να αποστέλλουν συμπληρωμένο τον πίνακα ηλεκτρονικά ως τις 14:00 για τις εκπομπές του προηγούμενου 24ώρου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  esrpolyphony@gmail.com.

→ Για τη λήψη του πίνακα (σε μορφή Microsoft Excel – μέγεθος 5,5 Mb), με τις οδηγίες συμπλήρωσης ενσωματωμένες, κάντε κλικ εδώ.

 

Πηγή: esr.gr