Η ΕΕΤΕΠ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

0
536

Σήμερα στη Βουλή συζητείται ένα Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομικών που αφορά μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών των φυσικών καταστροφών στις περιοχές που επλήγησαν καθώς και της πανδημίας.

 Σε αυτό περιλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν και ενδιαφέρουν τον κλάδο όπως η επιδότηση της διαφημιστικής δαπάνης στα ΜΜΕ καθώς και η παροχή δυνατότητας στον αρμόδιο για τα ΜΜΕ Υπουργό να προχωρά σε ανάληψη διαφημιστικής δραστηριότητας για τον κορονοϊό εκτάκτως και κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων.

Η ΕΕΤΕΠ θεώρησε ότι έπρεπε να παρέμβει κατά τη συζήτηση αυτή και πράγματι σήμερα κατά τη συζήτηση του Ν/Σ στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Γ. Σιμόπουλος τοποθετήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και έθεσε τα αιτήματα του κλάδου για μια ουσιαστική και πραγματική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.

 

Για την πλήρη ενημέρωσή σας, δείτε το παρακάτω video

 

Επίσης σας παραθέτουμε την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος έθεσε επίσης ζητήματα που αφορούν τον κλάδο κι κατέθεσε σχετικές επιστολές της ΕΕΤΕΠ.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε σημαντικό.

 

 

Εκ μέρους της ΕΕΤΕΠ