ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

0
494

ΠΡΟΣ: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΘΕΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αγαπητοί κύριοι,

Με αφορμή την εξαίρεση των ενημερωτικών περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών από τις διαφημιστικές καμπάνιες της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και σύμφωνα με την επίσημη θέση της Εθνικής Τράπεζας στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «….Για την Τράπεζα ενδιαφερόμενα μέρη θεωρούνται “φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τις αποφάσεις και τη λειτουργία της, όπως μέτοχοι, πελάτες, εργαζόμενοι, επιχειρηματική κοινότητα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές κοινωνίες, προμηθευτές, πολιτεία, Μέσα Ενημέρωσης….”,
θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω:

  1. H Ελληνική περιφέρεια, εμπιστεύεται για την ενημέρωσή της τους ενημερωτικούς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ως αποκλειστικούς φορείς της τοπικής είδησης.
  2. Η διείσδυση των σταθμών μας στις τοπικές κοινωνίες είναι περισσότερο θεαματική σήμερα, λόγω της μεγαλύτερης ανάγκης αλληλεγγύης, επικοινωνίας και άμεσης ενημέρωσης για λύσεις στα τοπικά προβλήματα.
  3. Είμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας το ζητήσετε, να σας ενημερώσουμε για την δυνατότητα επικοινωνιακής υποστήριξης της Εθνικής τράπεζας από τους ενημερωτικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Με τιμή

Nίκος Μπελογιάννης Πρόεδρος
Τηλ.Επικοινωνίας 6944 523221