ΕΣΡ: Ανακοίνωση για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 26/5/2019

0
387

Το Ε.Σ.Ρ. καλεί τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς να υποβάλλουν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε καθημερινή βάση συμπληρωμένους τους παρακάτω πίνακες.

Υποχρέωση υποβολής των πινάκων αυτών δεν έχουν οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, που μεταδίδουν μόνον σύντομα δελτία ειδήσεων και δεν περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους ενημερωτικές εκπομπές οποιασδήποτε μορφής. Κατ’ εξαίρεση, υποχρεούνται να υποβάλλουν τους πίνακες των ενημερωτικών προγραμμάτων τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, που σε εκπομπές τους-έστω μη ενημερωτικές- φιλοξενούν πολιτικά πρόσωπα ή υποψηφίους έστω και αν το αντικείμενό τους δεν συνδέεται αμέσως με τις εκλογές για την ανάδειξη μελών τους ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Στους πίνακες αναφέρονται κυρίως κόμματα, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό ή το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για υποψηφίους άλλων κομμάτων.

Οι υπόχρεοι κατά τα ανωτέρω τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί οφείλουν  καθημερινά να  αποστέλλουν συμπληρωμένους τους πίνακες ηλεκτρονικά ως τις 14:00 για τις εκπομπές του προηγούμενου 24ώρου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση esrpolyphony@gmail.com.

→ Για τη λήψη των πινάκων (σε μορφή Microsoft Excel) κάντε κλικ εδώ.

→ → Για τις οδηγίες συμπλήρωσης των πινάκων, κάντε κλικ εδώ.

 

ΠΥΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΔΩ